Bo i rolig omgivelser med Aarhus C lige rundt om hjørnet

Book en gratis fremvisning

Bo i et område med skøn natur og et byliv med mange muligheder

Området byder på rolige omgivelser med skole, uddannelsesinstitutioner, indkøb og offentligt transport lige om hjørnet. Du befinder dig lige på kanten af Aarhus, og med under 4 km til centrum, har du mulighed for både at koble af og deltage i det pulserende byliv.

Ingen forudbetalt leje nødvendigt

Lav månedlig husleje og ingen forudbetalt leje

Hos Holme Møllevej kræves ingen forudbetalt leje, hvilket gør det nemt og overkommeligt at flytte ind i en af vores lejligheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, men gør det mere overkommeligt for dig at nyde en god bolig til en lav pris.

Trænger du til at opgradere din nuværende bolig? Skal du udskifte din sofa, investere i en ny seng eller måske modernisere dit køkkeninventar? Med vores attraktive husleje og og med ingen forudbetalt leje har du mulighed for at spare penge og fokusere på at gøre din nye lejlighed til dit drømmehjem.

Et væld af muligheder

Skoler og studier

Lige rundt om hjørnet finder du skoler og uddannelsesmuligheder for både store og små.

For de studerende er Erhvervsakademi Aarhus inden for gåafstand fra Holme Møllevej, og der er gode muligheder for offentlig transport til universitetet.

Forældre har også mulighed for at sende de mindre til den lokale folkeskole, "Holme Skolen".

Den perfekte mellemstation

Har I lige solgt familiehuset?

Kommer I fra et stort hus og drømmer nu om mindre plads og mindre vedligeholdning? Så er Holme Møllevej et oplagt valg.

Her får I en optimalt indrettet lejlighed med plads til livets minder og besøg fra børnebørnene. Nyd de grønne områder lige udenfor døren og nemheden ved, at alt er nyrenoveret og med god ejendomsservice.
Tæt på natur og kultur

Tæt på natur og kultur

Ligesom resten af Aarhus byder Viby på mange grønne områder og naturoplevelser for enhver smag - både din og din firbenede bedste ven. Der er rig mulighed for at tage en tur i den lokale Viby Park, som byder på hyggelige stier, kunst og en fin lille sø - perfekt sted, til at lufte din hund! 

Hvis man ønsker en større udflugt, kan man tage til Høskoven og nyde de smukke bøgetræer eller tage en løbetur rundt om den kendte Brabrand Sø.

Vil du høre mere om Holme Møllevej?

Vil du opleve Holme Møllevej personligt eller er du blot nysgerrig på mere? Tøv ikke med at kontakte vores boligkonsulenter fra Taurus Ejendomsforvaltning.

Vil du høre mere om Holme Møllevej?